Formaţia Sideral T

Pentru ca la toate evenimentele importante din viaţa ta (nuntă, botez, aniversări, petreceri corporate) să te bucuri de standarde dintre cele mai înalte atunci când vine vorba de muzică, există Formaţia Sideral T, o formaţie cu un repertoriu variat, care mulţumeşte pe toată lumea.

Ştim cu toţii că muzica este mai importantă decât meniul, fiind sufletul oricărei petreceri, iar formaţia noastră are în portofoliu numeroase astfel de evenimente. Datorită numeroşilor solişti, cu timbruri vocale diferite, ne putem adapta cu uşurinţă la piese şi genuri muzicale diferite, interpretând cele mai iubite cântece.

Fiecare membru al trupei este recomandat de o experienţă bogată în domeniul muzical, fie că este vorba de studii muzicale, participări şi premii la concursuri muzicale, apariţii TV, spectacole sau implicare directă în cadrul numeroaselor noastre evenimente şi petreceri. Muzica populară şi de petrecere este executată cu instrumente specifice folclorului (ţambal, vioară, acordeon).

Formaţia Sideral T dispune de echipament propriu complet, incluzând sonorizare de ultimă oră (line-array), lumini profesionale pentru scenă, echipă tehnică, indiferent de locaţie. Sideral T este alegerea potrivită pentru o nuntă elegantă, pentru o petrecere rafinată sau pentru un eveniment high class!

Sideral T - Muzica petrecerilor tale!

Marinel Gheorghilaş

Marinel Gheorghilaş

Claviaturi

Muzica este pasiunea sa - cântă de la vârsta de 6 ani, la mai multe instrumente: fluier, nai, muzicuţă, chitară bas; dar instrumentele preferate rămân cele cu clape. În perioada studenţiei a cântat în Braşov şi Poiana Braşov la mai multe restaurante, cu formaţiile Condorul şi Beta. După terminarea facultăţii a cântat în mai multe formaţii din Târgovişte, iar în 1993 a înfiinţat formaţia “Sideral T”.

Cristina Alexandru Gheorghilaş

Cristina Alexandru Gheorghilaş

Solist Vocal

Absolventă de conservator şi master în domeniu. Profesor de canto popular la Palatul Copiilor din Târgovişte. A studiat vioara în şcoala generală de muzică. A activat ca solist vocal în cadrul Ansamblului Profesionist CHINDIA. Numeroase apariţii TV (ETNO TV, Favorit etc) şi participări în spectacole. Interpretează cu uşurinţă atât muzică uşoară cât şi populară.

Ionică Aleodor

Ionică Aleodor

Ţambal

Cânta la un instrument foarte apreciat, pentru care instrumentiştii sunt greu de găsit. Membru al Ansamblului profesionist CHINDIA din Târgovişte cu vechime de peste 20 de ani, având numeroase spectacole în ţară şi străinătate.

Dinu Mihai

Dinu Mihai

Vioară şi solist vocal

Este membru al Ansamblului profesionist CHINDIA din Târgovişte de peste 20 de ani, având numeroase spectacole în ţară şi străinătate. Interpretează muzică populară şi cafe concert. Solist vocal muzică populară, cu un timbru vocal deosebit.

Costel Şerban

Costel Şerban

Acordeon

Pasiunea, talentul, munca şi seriozitatea îl recomandă. Are o experienţă bogată în susţinerea şi desfăşurarea evenimentelor muzicale.

Adi Filip Mocanu

Adi Filip Mocanu

Solist Vocal

A absolvit Liceul auto Ploiești. Lucrează în metrologie și etalonări. Muzica o face din pasiune.